onsdag 30. mars 2011

Hvem er jeg?

Jeg er ei singel jente på 35 år som har to flotte gutter, en på 14 år og en på 2 år.
Jeg er veldig positiv, og ser stort sett lyst på livet. Jeg har en travel hverdag med gutta mine som skal følges opp på hvert sitt nivå. Vi har det stort sett veldig fint.
Jeg har også mange tanker og meninger. Jeg føler meg litt sånn som Elin Ørjaseter som har en mening om det meste, og det er en av grunnene til at jeg har valgt å blogge. Siden jeg er alene, kan det være godt å få ut alle tankene om alt mellom himmel og jord på en blogg. Da får jeg liksom sortert dem litt mer :)

Vi har mange utfordringer, vi som alle andre. Nå har minstemann fått astma, og har vært innlagt på sykehuset to ganger de siste tre ukene. Først fikk han luftveisinnfeksjon, som i virus, så fikk han lungebetennelse. Den første penicillinen han fikk mot den viste seg å være ubrukelig, da bakterien i lungen var resistent mot denne. Så fikk han virus 5 steder på lungen i tillegg til lungebetennelsen. Han fikk endelig riktig medisin, og ble bedre, før han plutselig ble skikkelig dårlig igjen. Denne gangen var det RS-virus som slo han ut. Tilbake på sykehuset :( Der viste det seg at dette RS-viruset hadde gitt han astma... Da tenkte jeg bare: "hva blir det neste???"
Nå er vi kommet hjem, og han får medisin hver 3.dje time. Det går fremover, men det er klart at dette byr på en del andre utfordringer. Og det er også slike ting jeg ønsker å skrive om. Utfordringene med kronisk sykt barn, det å være alene om omsorgen for to stykker med så stor aldersforskjell, og ikke minst NAV og hvordan jeg kan komme til enighet med dem.
Jeg ønsker å starte på høgskolen til høsten, men om det lar seg kombinere med en liten gutt som er så mye syk, det gjenstår å se. Derfor skal jeg på NAV i morgen for å snakke om veien videre. Jeg leverer også oppsigelsen til barnehagen i morgen, da han ikke kan fortsette der enda, for det er for stressende for han, som igjen gjør at han får kraftige anfall.

Det kommer jo selvsagt ikke bare til å være klaging her, men også hva vi gjør for å få det beste ut av dagen. Hva jeg gjør med rollen som tenåringsmor og småbarnsmor, og hva vi fyller dagene med. Hvilke tanker jeg har om saker som skjer i verden også videre.

Jeg er også veldi glad i å lage mat, og i å lage ting, så det kommer nok noen bilder etterhvert av god mat og fine ting.

Håper du vil trives med bloggen min, det tror jeg iallfall at jeg kommer til å gjøre :)