onsdag 21. september 2011

Veldig glad akkurat nå !

Kjenner at i dag er ting veldig greit ! Snakket med ene foreleseren i dag, og han fortalte meg at jeg har krav på gangske mye tilrettelegging, siden jeg har de utfordringene jeg har. Han hadde for eksempel ingen problemer med å gi meg muntlig eksamensform ! ! DET er jo en ting jeg ikke har tenkt på.. Så jeg ble så utrolig glad!! Han sa akkurat det jeg hr tenkt, at jeg skal ta med meg den dokumentasjonen jeg har, og få time hos studieveileder, så kan vi sammmen komme fram til en læringsform som kan være nyttig for meg, slik at jeg ikke trenger å gi opp studiene, før jeg har begyndt. :)

Så kom jeg hjem og har fått uttalelsen fra PPT i posten :) Der står følgende:
Bekreftelse på dysleksi.
(navn og fødselsdato) er testet med LOGOS. Dette er en databasert diagnostisk test i forhold til lese og skrivevansker. Testen er utført 16.09.11 og bekrefter hennes tidligere diagnose om spesifikke lese- og skrivevansker (dysleksi). Hun har krav på tilrettelegging i forhold til dette, blant annet ved mulighet til å få prøver og eksamener tilrettelagt muntlig eller kombinert muntlig/skriftlig, forlenget tid og bruk av PC med rettskrivingsprogram.

Jeg ble så glad, at jeg nesten hoppet i taket!! For jeg har tenkt MYE på den ene kommentaren jeghar fått med at jeg trenger disse oppturene som skolen gir meg. Jeg trenger å bevise for meg selv at jeg mestrer noe! Så nå er det bare testen hos øyenlegen igjen på mandag, så skal jeg ta kontakt med studieveileder på mandag, slik at vi kan komme fram til en løsning som kan være behjelpelig for at jeg skla kunne klare denne utfordringen jeg har belagt meg ut på :D

Nå er det på vei til legen å ta tak i neste utfordring :)

1 kommentar: